Selamat...

Rabu, Februari 16, 2011

Alhamdulillah...

Yang Terpuji dah pun selamat ditayangkan... Apa yang nak kena settlekan sekarang ni ialah beberapa skrip lain...

Doakan kami terus sukses.... Amin...

7 ulasan:

KAMALRYUSUFF berkata...

Tuan ZK... ZK Creative ni turut produce drama tulisan ZK sendiri ke ? Barulah terhasil karya yang " dari lubuk hati mu yang paling dalam " ....Macam kebanyakan produk SKOP Production, etc.

KAMALRYUSUFF berkata...

" Yang Terpuji " betul2 tangkap jiwa... Nostalgic dan sarat teladan..... Syabas Tuan ZK !!!

Zaini Kosnin berkata...

KAMALRYUSUFF:

Tq sbb menonton Yang Terpuji... InsyaAllah ZKCPro akan produce sendiri jika diberi peluang oleh TV Station... Itu yang kami harapkan.... Doakan kami berjaya ya... Tq

Eena Arrina berkata...

semoga berjaya.. sy sokong Zaini Kosnin :) nak jd producer/penulis skrip :)

Eena Arrina berkata...

boleh tak britahu cara2 atau mcmmana nak berkecimpung dlm bidang ni..? idea byk tapi tak tahu mcmana nk jd seorang pengkarya..harap bntu..thanx :)

Zaini Kosnin berkata...

Eena Arina: blh aje... Klu nak insyaAllah sy blh bantu...

nzmy dzul berkata...

Salam Tuan Zaini Kosnin,
saya bercita-cita sbg penulis skrip dan saya begitu bersmngt sekali. :)

Begini, saya ada menyiapkan sinopsis dan treatment.
(blog tuan byk mmbantu saya!)

Bolehkah kalau saya mengepos dokumen itu kepada Tuan untuk dinilai?

selain itu saya teringin benar untuk merasai suasana sesi pitching!

saya harap Tuan dpt menilai proposal sy.

terima kasih! :)